Όροι

 
 
 
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS
Οδικη Βοηθεια - Μεταφορές Χαλκιδική


Η επιχείρησή μας “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS” η οποία εδρεύει στη Χαλκιδική και πιό συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας υπηρεσίες οδικής βοήθειας στην Χαλκιδική αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με γνώμονα τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Με 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλη τη Χαλκίδα, είμαστε άμεσα κοντά σας, για την παροχή οδικής βοήθειας επιβατικών οχημάτων, μοτοσικλετών και ημιφορτηγών, που έχουν ακινητοποιηθεί συνεπεία τροχαίων ή και βλαβών. 
 

 

 

 
 
 
Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά οχημάτων, τροχόσπιτων, τρακτέρ καθώς και μεταφορές - μετακομίσεις στην Χαλκιδική και σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας άμεση και άψογη εξυπηρέτηση.

Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών μας, αλλά και η διαρκείς συνεργασία μας με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, είναι η απόδειξη για την αξιοπιστία και την ταχύτητα της εξυπηρέτηση που προσφέρει η επιχείρησή μας σε κάθε πελάτη της.

Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια ή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια μεταφορά, είμαστε εδώ και θα σπεύσουμε άμεσα για να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Προτεραιότητα μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, δεν ξεχνάμε όμως και την ασφάλεια. Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι σε όλους τους τομείς και για αυτό προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό.
 

 

 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
 
ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.