ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Χαλκιδική Express | Οδικη Βοηθεια - Μεταφορές Χαλκιδική


Η οδική βοήθεια “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS” η οποία εδρεύει στη Χαλκιδική και πιό συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί πρωτοπόρος στον τομέα των μεταφορών οχημάτων και σας προσφέρει τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό, άρτια οργάνωση και υπευθυνότητα.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των μεταφορών οχημάτων μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους μεταφορά οχημάτων προς την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ο σύγχρονος στόλος ιδιόκτητων φορτηγών και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να μεταφέρουν το όχημά σας στο μέρος που επιθυμείτε με ακριβή χρόνο παράδοσης και με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς.
 

 

 

 
 
 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
  Αυτοκίνητα
  Αυτοκίνητα με ξένες ή χωρίς πινακίδες
  Μοτοσυκλέτες
  Τροχόσπιτα
  Τρακτέρ
  Σκάφη
  Γουρούνες
  Bugge
  Χωματουργικών Μηχανημάτων
 
Είτε είστε ιδιώτες, είτε επιχείρηση, η οδική βοήθεια μας σας εγγυάται ασφαλείς μεταφορές οχημάτων. Επιλέγοντας να απευθυνθείτε σε εμάς για τη μεταφορά του οχήματός σας, επί της ουσίας λαμβάνετε την απόφαση να επενδύσετε στη γνώση και την εμπειρία του προσωπικού μας που σας εξασφαλίζουν την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές.

 

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
 
ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.