ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Χαλκιδική Express | Οδικη Βοηθεια - Μεταφορές Χαλκιδική


Ξεμείνατε σε κάποιον επαρχιακό δρόμο, αργά τη νύχτα; Έσβησε
το αμάξι σε κεντρική λεωφόρο, σε ώρα αιχμής;

Οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητο, στην μοτοσυκλέτα ή στο ημιφορτηγό σας, είτε από βλάβη, είτε από ατύχημα, η οδική βοήθεια “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPRESS” η οποία εδρεύει στη Χαλκιδική και πιό συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, είναι κοντά σας για να μεταφέρει εσάς και το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια στο μέρος που επιθυμείτε.

Χωρίς την καταβολή συνδρομής και έχοντας τη δυνατότητα εξυπηρέτησης πανελλαδικά, φτάνουμε τάχιστα στο πλευρό σας στην περίπτωση απρόσμενων συμβάντων.
 

 

 

 
 
 
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
  Αυτοκινήτων
  Μοτοσυκλετών
  Ημιφορτηγών
  Επαγγελματικών Οχημάτων
 
Με ένα τηλεφώνημα στο 6977359568 ή στο 6976717160 θα είμαστε εκεί για εσάς, για να μεταφέρουμε εσάς και το αυτοκίνητο ή την μηχανή σας σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε στην Χαλκιδική αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και την πολύτιμη πείρα μας στις μεταφορές οχήματα, μπορούμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, ιδιωτών και επαγγελματιών. 

 

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
 
ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.